Tuesday, 3 May 2011

RESEPI 9~Entry Gatal Lagi Meluat[ Harap kau tak baca lah kannn]

Assalamualaikum.
Hai, hari ni nak tulis entry gedik, gatal, meluat. Umur baru 18 tapi dah gatai macam dua poloh lapan tahun. Ingat senang ka aku nak tulih ni. Kira pengakuan ni.

Hari ni aku balik kelas jumpa orang nama Mr AN.Cuba ah korang check,nama korang ada huruf AN ka? Kalau ada, sila perasan sekarang. Memang lama dah aku dok perati dia ni. Sejak sem 1 kot. Then, lepas tu ada orang bagi tahu yang dia ni dah ada awek. Aku pon macam ("alaaaa,apasal mamat ni ada awek dohh?"), (sapa awek dia dohh?).(Bila doarang nak clash dohh?) Sampai la aku nampak sendiri yang dorang ni date kat kedai makan masa zaman dulu dulu. Hati aku pon berbisik ah, kata; alaaa. awek ja pon,bukan bini. Orang dah kawen pon boleh cerai,ni kan couple yg tak mendatangkan apa apa hasil kannn??! warggghh,kejam gila lah kann.Well, seperti biasa,aku ni memang akan jadi pemerhati setia. Aku perati dia ni bukan la pasai dah fall in love at the first site ka apa ka. Tapi SUKA ah tengok dia ni. Ingat, SUKA bukan makna CINTA.!!!!

Tiba tiba satu hari, minggu lepas, masa tengah makan malam kat restoran-budak-budak-uia-suka-lepak , aku dengan kawan aku ni nampak AN lagi. Then, aku tanya ah, AN dengan awek dia macam mana?? Still lagi ka? Ke dah kawen? HAHA*tangan ke atas,mata ke dada.* Jawapan kawan aku agak menggembirakan kerana MR AN punya percintaan yg berbunga bunga bak kuntuman ros di pagi hari tu telah pon bertukar menjadi sejarah hitam. Senang cerita, maknanya mereka tu dah clash ah. kann,sapa suh becinta kan, hang teghima lah padah,putus di tengah jalan. Kalau dengan aku mesti hang bahagia dan gembira.  awww, lupakan. haaaa. Aku cuma SUKA bukan cinta.opss, tapi Cinta start dari SUKA. kann(?) Dah, tu ja nak tulih untuk entry gatal lagi geli geleman untuk hari ni. Kepada MR AN dan semua kawan kawan, rakan rakan dan pelajar pelajar UIA tak kira Nilai ataupon PJ.: Good Luck untuk Final Exam Sem 3 ni. Doakan aku tawww. awww.


p/s: sebenarnya aku rasa si AN ni tak kenai pon aku. Masa zaman aku ada FB dulu, nak add dia dalam FB pon aku tak berani. Well, ini adalah entry SS[ syok sendiri]

- sekarang ni budak budak bilik aku semua dah pakai short form saja. Panggil nama pon guna dua huruf ja. haish. macam macam hal lah. So, nama aku jadi HS la. dah macam Human Science pon adaaaaaaa. =_="

Oh, OK.BYE. ILY!

4 comments:

  1. aku kenal sape mamat tu...ha!!!!!brigak...

    ReplyDelete
  2. kau bajet kenai ja tu. Takda sapa pon tahu pasai MR AN ni. HAHA

    ReplyDelete
  3. ko ni macam2 la pjah.. eh HS.. hehe.. gud lux dear.. abe ayie tgaall mana? huuuuii..opss..

    ReplyDelete
  4. abe ayie tetap di hati. ni kira macam stock untuk cuci mata la AN ni.haha
    diam naimah.ssshhhhh. jangan bgtaw abe ayie taw.

    HAHAHAH

    ReplyDelete