Tuesday, 19 April 2011

RESEPI 3~entry kusut [sila sediakan sikat ketika membaca]

Assalamualaikum.

hari ni memang hari yg kusut bagi aku. mungkin bukan aku saja, tapi kawan aku juga syida
rambut kami sudah kusut masai memikirkan presentation yg bakal dilalui Khamis ni. ok,fine,semalam dah g consult and semua okay. tapi yg lagi best nya. banyak soalan yg ustaz bagi membuatkan kami naik kusut dan ketaq lutut. antaranya?!! COP! sebelum tu,tengok gambar kusut kami dulu:

sory.semua dah ada yg  punya ;)

INI dia soalannya.selamat membaca.
  • Kenapa kita perlu menunaikan haji di Makkah sedangkan agama Islam itu mudah?
  • Apakah hukumnya orang lain mendoakan kita? [lebih kurang macam tu la]

Sebenarnya kami buat tajuk ibadah. Tapi dah rasa macam comparison religion pulak. Tak pe lah, dapat ilmu lebih la kannnn? betui kan.*sila angguk kalau tak aku hempuk.*
setelah aku siasat siasat dgn naimah, dia pon ada la bantu aku sedikit sebanyak kannn. maklumlaa,IRK student. aku ni belajar intro to IRK aja.. :P.  terima kasih diucapkan kepada beliau. 
nah kiss,kali ke 3 dah aku bg kau kiss hari ni.


*sebenarnya ada benda lain yg mengusutkan otak aku,tapi....sudah tentu le bukan pasai cinta.

1 comment:

  1. haha... ko mmg! weh, pasal yg g mkah tu, kan syarat g mekah ialah yg BERKEMMPUAN..so, adkah mnjadi kesusahan jika yg berkmmpuan yg pergi?

    ReplyDelete