Monday, 18 April 2011

RESEPI 1~ini entry bahaya.sila sediakan besen atau plastic tesco

ASSALAMUALAIKUM.
*sila gunakan intonasi gedik ketika membaca blog saya*

HAIIIIII!!! 
ini blog ke- 100 saya. sempena blog yg ke 100 ni saya berhasrat untuk menghupdatenya berulangkali. ini semua gara gara kebosanan di semester 3 di tempat saya belajar.*malas nak heboh kat mana sy belajar*.
orang lain dah beratus juta kali post kat blog. tapi saya baru nak mula. tapi ini blog yg ke-100!!!! btw, acc google yg lama dah gila,tak boleh nak follow blog org. GRRR

ok,kesimpulannya, *DATANG DATANG LAGI*

rajin rajin tekan butang follow. winkk

p/s: entry seterusnya mungkin akan menggunakan aku.




6 comments: