Saturday, 23 July 2011

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend

Assalamualaikum. Hello girlfriend(s) and boyfriend(s)

 Ni kawan kawan aku yang baik serta budi pekerti. Aku kawan dgn dorang since sekolah rendah. Tak silap aku since darjah 6 aku dah kawan dengan dorang. Serius rindu ah dekat dorang. Ni lah gambarnya. :)

@farahin, @fatin, @aku

Sekarang ni, farahin dengan fatin tu study kat Matrik Changlun, Kedah. Aku jugak sorang yang tercampak kat UIA ni. =_=. Sedih gila oh dulu time aku tahu aku sorang ja dapat UIA ni. Then, dorang ni cakap la, ni la masa untuk aku cari kawan baru dan keluar dari kepompong lama.

RINDU KORANG! TERINGAT ZAMAN SEKOLAH DULU. :(


No comments:

Post a Comment